Kundservice
Tel: 033-23 03 03
Fax: 033-23 08 23
E-post: vsb@vsbyggskruv.se

Adress:
Västsvensk Byggskruv AB
Vävlagargatan 5
507 30 Brämhult
Sweden
 

Kvalitetspolicy.

V/S/B är ett ISO 9001-certifierat företag med målsättningen att leverera skruv och infästning med högsta kvalitet. För att klara snabba leveranser utan restorder skall vi ha stora volymer på lager och i kundens ögon vara den leverantör som har den största kunskapen om fästelement. För att klara detta har vi ett väl fungerande kvalitetssystem.
I kvalitetspolicyn belyser vi att alltid ha kvalificerad personal med stor produktkännedom och ett nära samarbete med våra underleverantörer.
    Vi arbetar också löpande med produktutveckling och ständiga förbättringar inom företaget. Allt för att sätta kunden i fokus och beakta deras önskemål.

Personlig
service.

V/S/B:s mål är att vara ett fullskaligt stöd gentemot våra återförsäljare. Via nära kontakt och personlig service får du alltid direkta och korrekta svar på dina frågor och problem, t.ex. råd och rekommendationer vid val av fästelement och sortiment eller hjälp med internutbildning av butikspersonal. Som Vilmacertifierad leverantör är det förstås ordning och reda på våra pris- och artikelfiler. Där kan du hitta information om våra produkter, produktbilder, byggvaru- och prestandadeklarationer, säkerhetsdatablad etc.
    För att bättre kunna tillmötesgå och uppfylla våra kunders behov och krav producerar och specialanpassar vi produktfoldrar, annonser och marknadsföringsmaterial.

Miljöpolicy.

V/S/B är ISO 14001-certifierat och har därmed en egen utarbetad miljöpolicy där innebörden är att vi skall ta vårt miljöansvar och kontinuerligt arbeta för att minimera företagets miljöbelastningar.
     Vägen dit går bland annat genom att följa alla de miljölagar och förordningar som företaget berörs av. Men också att MiljöspolicyKvalitetspolicyständigt förbättra och effektivisera vårt miljöarbete. Det är lika viktigt att miljöpolicyn är tillgänglig för kunder, leverantörer och allmänhet, som att alla anställda på V/S/B skall känna till miljöpolicyn väl.

 

Vilma certifierad