Kundservice
Tel: 033-23 03 03
Fax: 033-23 08 23
E-post: vsb@vsbyggskruv.se

Adress:
Västsvensk Byggskruv AB
Vävlagargatan 5
507 30 Brämhult
Sweden
 
Zincotech Turbo trallskruv Turbo spnskruv

Byggldan Thonic Jettings

Våra egna
varumärken.

V/S/B är specialiserade på skruv och infästning, huvudsakligen till bygg,
snickeri, el och VVS.  Vi vänder oss enbart till järn- och byggvaruhandeln samt till speciellt utvalda grossister. Under åren har vi utvecklat och arbetat fram en rad helt egna varumärken som vi är extra stolta över. Här nedan hittar du en beskrivning över dessa.

 

VSB - Väst svenska byggskruv
V/S/B. V/S/B är huvudvarumärket för allt som företaget gör. Det marknadsförs t. ex. på kartonger och i annonser mot kunder, leverantörer och slutanvändare. V/S/B, som är en förkortning av företagets juridiska namn Västsvensk Byggskruv AB, har som varumärke blivit mer känt än vårt företagsnamn.
 
Turbo spånskruv
Turbo trallkruv
Turboskruvar. Varumärkena Turbo Trallskruv och Turbo Spånskruv har genom att förses med en skärande borrspets, samt med snedställda skär mellan gängorna, fått unika idragningsegenskaper. Denna geometri har patenterats och är således exklusiv för företaget. Läs mer om Turbo Spånskruv och Turbo Trallskruv.
 

Jettings
Jetting Screws. Jetting Screws är en patenterad träskruvserie med unika idragningsegenskaper. Dessa har uppnåtts genom att förse skruvarna med en skärande borrspets samt med snedställda och längsgående skär mellan gängorna. Jetting Screws-serien består idag av sex olika typer av träskruv, designen har även placerats på andra utvalda produkter. Läs mer.
 
Thonic Thonic Inspektionsluckor. Detta varumärke omfattar inspektionsluckor för alla behov, smaker och krav. Thonic är en inspektionslucka som tål att synas med marknadens enklaste och snabbaste montage. Läs mer.
 
Zincotech Zincotech®. Zincotech®Au och Zincotech®Ag är varumärkesnamnen på de ytbehandlingar V/S/B har valt att arbeta med på i stort sett hela sitt utvändiga program av skruv. Båda ytbehandlingarna är typgodkända för C4 av certifieringsföretaget Sitac. SP genomför årligen tillverknings- och kvalitetskontroll. Swedac kontrollerar i sin tur Sitac och SP.
Läs mer.
 
Bygglådan Bygglådan. Bygglådan är framtagen och måttanpassad för att fungera tillsammans med hela V/S/B:s produktsortiment inom skruv och infästning. Genom Bygglådans smarta uppbyggnad och den överblick lådan ger, underlättar den varje hantverkares vardag. Läs mer.